Gıda Analizleri

Listede yer almayan analizler için merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz. 

Tüm gıdalar
Genel pestisit analizleri,
Organoklorlu pestisitler,
Organofosforlu pestisitler,
Karbomatlı pestisitler,
Ditiyokarbomatlı pestisitler,
Piretiroid pestisiter,
Triazol gruplu pestisitler ve benzeri gruplara giren insektisit, fungisit akarisit, nematosit, rodentisit vb. pestisitler
Tüm gıdalar
Kurşun,
Kadmiyum,
Civa,
Arsenik,
Bakır,
Çinko,
Demir,
Alüminyum,
Kobalt,
Krom,
Mangan vb.
Yaş meyve ve sebzeler,
Et ve et ürünleri,
Süt ve süt ürünleri
Nitrat ve nitrit analizleri
Isıl işlem görmüş gıdalar
Hidroksi Metil Furfural (HMF)
İçecekler,
Alkollü içecekler
Etanol,
Metanol
Bal
C13 bal saflık analizi
Bal,
Meyve suyu,
Pekmez
C13 / C12 oran analizi,
Şeker kompozisyonu analizi
Bal
Naftalin tayini
Tüm gıdalar
Nem ve su aktivitesi tayini
Bitkisel ve hayvansal yağlar,
Yağı ekstrakte edilebilen ürünler
Ham yağ miktarı,
Yağ asitleri kompozisyonu (C4 – C24 karbon sayısına sahip 37 yağ asidi)
Tüm gıdalar
Gıda boyar madde analizi;
Allura red,
Amarant,
Azorubin,
Brillant blue,
Eritrosin,
Indigotine,
Patent blue,
Ponceau 4R,
Karminik asit,
Kinolin yellow,
Sunset yellow,
Tartrazin,
Sudan I, Sudan II vb.
Tüm gıdalar
Benzoik asit ve tuzları,
Sorbik asit ve tuzları,
İşlenmiş gıdalar
Suni tatlandırıcılar;
Sakkarin,
Asesülfam-K,
Aspartam vb.
Tüm gıdalar
Mikotoksin analizleri;
Aflatoksin B1, B2, G1, G2, M1, M2
Okratoksin A
Biber
Kapsaisin analizi ve acılık değeri (SHU) hesaplanması
Tüm gıdalar
DSC taraması (-180 ile 450 °C sıcaklık aralığında)
 
Eklenme tarihi :8.10.2022 13:18:27
Son güncelleme : 24.10.2022 11:49:23