Listede yer almayan analizler için merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz.
Tüm gıdalar Genel pestisit analizleri,
Organoklorlu pestisitler,
Organofosforlu pestisitler,
Karbomatlı pestisitler,
Ditiyokarbomatlı pestisitler,
Piretiroid pestisiter,
Triazol gruplu pestisitler ve benzeri gruplara giren insektisit, fungisit akarisit, nematosit, rodentisit vb. pestisitler Tüm gıdalar Kurşun,
Kadmiyum,
Civa,
Arsenik,
Bakır,
Çinko,
Demir,
Alüminyum,
Kobalt,
Krom,
Mangan vb. Yaş meyve ve sebzeler,
Et ve et ürünleri,
Süt ve süt ürünleri Nitrat ve nitrit analizleri Isıl işlem görmüş gıdalar Hidroksi Metil Furfural (HMF) İçecekler,
Alkollü içecekler Etanol,
Metanol Bal C13 bal saflık analizi Bal,Meyve suyu,Pekmez C13 / C12 oran analizi,Şeker kompozisyonu analizi Bal Naftalin tayini Tüm gıdalar Nem ve su aktivitesi tayini Bitkisel ve hayvansal yağlar,
Yağı ekstrakte edilebilen ürünler Ham yağ miktarı,
Yağ asitleri kompozisyonu (C4 – C24 karbon sayısına sahip 37 yağ asidi) Tüm gıdalar Gıda boyar madde analizi;Allura red,
Amarant,
Azorubin,
Brillant blue,
Eritrosin,
Indigotine,
Patent blue,
Ponceau 4R,
Karminik asit,
Kinolin yellow,
Sunset yellow,
Tartrazin,
Sudan I, Sudan II vb. Tüm gıdalar Benzoik asit ve tuzları,
Sorbik asit ve tuzları, İşlenmiş gıdalar Suni tatlandırıcılar;Sakkarin,
Asesülfam-K,
Aspartam vb. Tüm gıdalar Mikotoksin analizleri;
Aflatoksin B1, B2, G1, G2, M1, M2
Okratoksin A Biber Kapsaisin analizi ve acılık değeri (SHU) hesaplanması Tüm gıdalar DSC taraması (-180 ile 450 °C sıcaklık aralığında)
Eklenme tarihi :8.10.2022 13:18:27
Son güncelleme : 24.10.2022 11:49:23
Son güncelleme : 24.10.2022 11:49:23